Termeni si conditii - Rapid Clean

Termeni si conditii

  1. Condiții generale

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare.

Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile.

Accesând și utilizând site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință faptul că orice alte acorduri între dumneavoastră și SC MedConsult RapidClean SRL..  sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui site, vă rugăm să părăsiți acest site.

  1. Proprietatea conținutului

Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile (“Conținut”) care sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) al companie SC MedConsult RapidClean SRL 

Orice conținut care constă într-o marcă, logo sau marcă de serviciu, reprezintă marcă înregistrată și neînregistrată a companiei SC MedConsult RapidClean SRL. este strict interzisă utilizarea oricărui conținut, cu excepția celor prevăzute în Condițiile de Utilizare, fără permisiunea în scris a proprietarului “Conținutului”.

De asemenea, vă informăm că SC MedConsult RapidClean SRL  își va asigura și impune în mod hotărât recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, ajungându-se dacă este cazul la acționarea celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală la judecată prin instanțele penale.

  1. Utilizarea site-ului

    SC MedConsult RapidClean SRL. acordă permisiunea de a utiliza site-ul în următoarele condiții:

Puteți descarcă conținutul, însa doar pentru folosul personal și ne-comercial, cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor (copyright) și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în conținut;

Nu aveți permisiunea să distribuiți, să modificați, să copiați (cu excepția celor menționate mai sus), să transmiteți, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să autorizați, să acordați o licență de folosire, să creați lucrări derivate sau să transferați, să vindeți sau să folosiți conținutul în alt mod, fără acordul în scris al SC MedConsult RapidClean SRL;

Este interzis să folosiți site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material cu caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigător, pornografic sau profanator sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni sau ar putea conduce la răspundere civilă sau ar încălca în alt mod legea.

SC MedConsult RapidClean SRL va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și se va conforma cu orice sentință judecătorească prin care se cere sau se ordonă societății SC MedConsult RapidClean SRL  să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului;

Este interzis să utilizați site-ul în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.

  1. Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail ale dumneavoastră, pe care le transmiteți pe site prin posta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. (Accesul se face prin site).

Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate neconfidențiale și neprotejate de drepturile de proprietate intelectuală determinate.

  1. Lipsa garanțiilor

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit “ca atare” fără a se oferi vreo garanție, fie aceasta expresă sau implicită.

  1. Exonerarea de răspundere

Utilizarea acestui site se face în totalitate pe contul dumneavoastră. SC MedConsult RapidClean SRL  și societățile sale afiliate, funcționarii, directorii, agenții sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu răspunde pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său.

SC MedConsult RapidClean SRL  nu își asumă nicio responsabilitate și nu va răspunde pentru nicio daună sau viruși care ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri, în urma accesării sau utilizării acestui site sau a descărcării oricărui material, informații, texte, imagini video sau audio de pe acest site.

 

 

Call Now Button